Para ve telefon çalan hırsız mutfağa girip bir de kendisine yemek yapmış!

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2023 Cuma 1:39 pm - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 Cuma 1:40 pm

Batman’da bir hırsızlık şüphelisi, girdiği restoranın kasasındaki nakit para ile işletmeye ait telefonları çaldıktan sonra mutfağa girip bir de kendine yemek yaptı. İşletme sahibi, “Mutfağa geçip ezme salata yemiş, ocağı açıp kendine bir yemek yapmış. Ayranını da eksik etmemiş”

Olay, Batman’ın Gap Mahallesi’nde 15 Ağustos günü saat 06.00 sularında yaşandı. DHA’nın haberine göre, kimliği henüz belirlenemeyen hırsızlık şüphelisi, restorana girip önce kasadaki paraları ve şirkete ait telefonları çaldı. Şüpheli sonrasında ise işletmenin mutfağına geçip yemek yedi.  Şüpheli karnını doyurduktan sonra mekandan ayrıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Restoranın sahibi Serdar Ulu, şunları söyledi: “06.02’de hırsız girmiş. Öncelikle kasaya yönelip iş yeri telefonlarımızı çalmış. Daha sonra kasada bir miktar bozuk paralar vardı. Onları da almış. Biz bunları saymıyoruz çünkü başımıza nadir gelen olaylardan bir tanesi ama en komiği iş yerinde arka kısımda yani mutfak kısmında mutfağa geçip ezme salata, yemek yapıp, ocağı açıp kendine bir yemek yapmış. Yemekten sonra da ayranını içip, iş yerini terk edip gitmiş. Usta olarak da eğer başlamak isterse onu bekliyoruz. Gelip buraya ‘abi açım’ deseydi emin olun, demesine de gerek yok, biz onu kamera görüntülerinden sonra bulup her türlü yardımı yapabilirdik ama telefonları çalıp bizi mağdur etmesi bizi üzdü açıkçası. Şikayette bulunduk. Izgara zaten kapalıydı. İçeride ocak vardı. Ocağın üzerinde yemeğini pişirmiş. Etini almış, ezme salatasını almış, ayranını da eksik etmemiş. Dediğim gibi yani afiyet olsun diyelim ne diyelim”

Camiye giren hırsız imamın cübbesiyle telefon çaldı