Özdağ’dan Soylu’ya: Duydum ki barikatlar kurmuşsun rezil korkak

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 9:50 am - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 10:01 am

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik sözleri sonrası bakanlığa gideceğini açıklayan Ümit Özdağ yeni bir paylaşımda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın saat 11.00’de İçişleri Bakanlığı’na gideceğini söylemesinin ardından bakanlıkta görevli olan tüm polislerin ve güvenlik görevlilerinin izninin sonlandırıldığı ve göreve çağrıldığı belirtildi.

Özdağ da konuyla ilgili yeni bir paylaşımda bulundu. Bakanlık binasına İstanbul’dan çevik kuvvet getirilerek barikatlar kurulduğunu öne süren Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Süleyman eğer adamsan, eğer korkak değilsen, bugün saat 11.00’de polislerin arkasına sığınmadan bakanlığın önünde karşıma çakarsın. Ama duydum ki, İstanbul’dan bile Çevik Kuvvet getirip barikatlar kurmuşsun. Rezil korkak” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Merkezi önü

TARTIŞMA NASIL BAŞLADI?

Soylu canlı yayında sığınmacılarla ilgili tartışmalar üzerine konuşurken, yayına bağlanmak isteyen Özdağ’a ağır hakaretlerde bulunmuştu. Soylu “Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. İtibarımızı onun itibarıyla bir araya getirir miyiz? Haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. Bu kadar açık. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” demişti.

Özdağ bu sözler üzerine İçişleri Bakanlığı’na gideceğini açıklamış ve şunları söylemişti: “Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyeceğim. Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı yansıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.”

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya yanıt: Erkeksen beni orada bekle

Soylu: Sessiz İstila bir Soros taktiğidir

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya fotoğraflı cevap