‘CHP din düşmanı’ diyen kadına vatandaştan tepki: Günaha giriyorsun yapma

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 2:46 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 2:46 pm

Sokak röportajında “CHP din düşmanı” diyen genç kadına, oradaki vatandaş, “Ben CHP’liyim, din düşmanı mıyım? Günaha giriyorsun yapma” diyerek tepki gösterdi.

Sokaktaki Adam isimli Youtube kanalında mikrofona konuşan genç bir kadının söyledikleri oradan geçen vatanndaşların tepkisine neden oldu.

Genç kadın şöyle konuştu:

“Artık CHP’de bir sürü adam var. Denk geldiğim videolar oluyor, sosyal medyadan izliyorum. Ya din düşmanları… CHP gerçekten din düşmanı. Neye dayanarak söylüyorum? Bir marşı vardı, ona da denk geldim. Siyasetle içli dışlı değilim ama bildiklerimi anlatıyorum. Yok ‘Ezanlar susturulacak’, yok ‘Camiler kapatılacak’, bunlar söylendi zaten. Yalan söylemeyi asla sevmem.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Bunun üzerine bir vatandaş “Ben CHP’liyim, din düşmanı mıyım? Günaha giriyorsun yapma. Benim babam 5 vakit namazında ve CHP’ye oy veriyor. Kul hakkına giriyorsun.” diyerek bu sözlere tepki gösterdi. Eşi başörtülü bir vatandaş ise “Ben namazında adamım, eşim CHP’ye oy verdi. Genelleme, ötekileştirmeden kaçının. Her ne yaparsanız yapın ayrıştırma yapmayın.” diyerek karşı çıktı.

IBAN denetimi başladı, ceza korkusu Maliye’yi kilitledi! Vatandaşlar birbirini ihbar etmeye başladı

Kaynak: TELE1