Ümit Özdağ’dan Soylu’ya yanıt: Erkeksen beni orada bekle

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2022 Perşembe 6:58 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2022 Perşembe 7:25 pm

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi hakkında ‘Soros çocuğu’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TGRT Haber’de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yönelik “Adam yerine koymam. İnsan yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur. Haysiyetsiz adam” ifadelerini kullandı. Özdağ, Soylu’ya verdiği yanıtta “Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.”  ifadelerini kullandı.

“SENİ YARIN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN ÖNÜNDE BULACAĞIM OĞLUM”

Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi’nden Soylu’nun “Haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Adam yerine koymam.” sözlerine yanıt verdi. Özdağ açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı makamında böyle bir seviyenin oturmasını gerçekten ister mi bilmiyorum? Ben siyasi hayatım boyunca en sert eleştirileri yapmış olmama rağmen, hakkımda hakaret davası açılmış bir siyasetçi değilim. Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyeceğim. Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı yansıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız.

Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.” dedi

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya fotoğraflı cevap