AKP’li meclis üyesi bir dokunuşla kendini yere attı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 12:13 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 1:52 pm

AKP’li Meclis Üyesi İbrahim Efe, büyükşehir tarafından çalışmaları engellenen İzmit Belediyesi’nin Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanında kendini yere attı.

CHP’li İzmit Belediyesi Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Şehir Hastanesi bağlantı yolunda asfalt çalışması yapmayı planladı.. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt hazırlığı çalışmaları için gittiği bölgede AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin engeliyle karşılaştı.

KENDİNİ YERE ATTI

Olayın ardından bölgedeki ekipleri ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilginç bir durumlar karşılaştı. AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Efe, Hürriyet’e yaklaşmaya çalıştı. Efe, kendisine izin vermeyen bir kişinin dokunuşuyla bir anda kedini yere attı. Yerde yuvarlanan Efe, “İmdat polis” diye bağırdı.

‘BANA SALDIRIYORLAR DİYE ŞOV YAPIYOR’

Hürriyet olayın ardından yaptığı açıklamada, “AKP’li meclis üyesi İbrahim Efe bir dokunuşla kendisini nasıl yerlere atıyor, yerdeyken nasıl çelme takarak insanları yere düşürüyor. Sonra da bana saldırıyorlar diye şov yapıyor. Geldiğimiz nokta bu” dedi.

Asfalt çalışması yapan CHP’li belediyeye büyükşehirden engel! Fatma Kaplan: Tügva ve Ensar’ın hıncını alıyorlar

Kaynak: HABER MERKEZİ