Otobüsün arkasına tutunan patenli çocukları tekmeyle düşürmeye çalıştı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2024 Cuma 12:41 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2024 Cuma 12:41 pm

Antalya’da motosiklet sürücüsü, otobüsün arkasına buz pateniyle tutunarak yolculuk yapan 4 çocuğu tekme atarak uzaklaştırmaya çalıştı.

Antalya’da Süleyman Demirel Bulvarı’nda durakta yolcu alan belediye otobüsü hareket etmek üzereyken 15-16 yaşlarındaki 4 çocuk, aracın arkasındaki boşluğa tutundu. Patenlerle ayakta durmakta zorlanan çocuklar, otobüsle dakikalarca yol aldı. Otobüs şoförünün kornayla uyarısına aldırmayan çocuklar, yolculuk sırasında bir yandan da birbirlerini iterek tehlikeye davetiye çıkardı. Otobüs durağında bekleyen yolcuları da dinlemeyen çocukları, yanlarından geçen motosikletli uzun süre korna çalıp uyardı.

Buna da aldırmayan çocukları arkalarından gelen bir başka motosiklet sürücüsü de kornayla uyardı. Uyarıya rağmen otobüsün arkasından tutunarak ilerleyen çocuklara, motosiklet sürücüsü hem korna çalıp, hem de tekme atarak otobüsü bırakmalarını istedi. Çocuklar otobüsün durakta yolcu almak için durmasının ardından patenlerini sürerek ara sokaklara kaçtı.

Otobüs şoförü ise paten süren çocukların sürekli trafikte kendilerine zorluk çıkardığını, otobüsün uzun olması nedeniyle arkasına tutunan paten sürücülerini göremediğini söyleyerek tepki gösterdi. (DHA)

Otobüsün arkasına tutunan patenli çocukları tekmeyle düşürmeye çalıştı

Antalya’da iki hastane personeli darbedildi

Kaynak: DHA