“Ölümlü Dünya 2″nin vizyon tarihi belli oldu!

Yayın tarihi: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 8:00 pm - Güncelleme: 19 Temmuz 2023 Çarşamba 8:02 pm

Ali Atay, yönetmeni olduğu ve “Ölümlü Dünya”nın devam filmi olan “Ölümlü Dünya 2“den tanıtım sahnesi paylaştı. Filmin vizyona gireceği tarih böylece belli oldu.

Yönetmen koltuğunda Ali Atay’ın oturduğu “Ölümlü Dünya 2” filminin vizyona gireceği tarih belli oldu. Filmin daha önce Disney Plus platformunda yayına gireceği belirtilmişti.

Geçtiğimiz ay filmden ilk kareyi paylaşan Atay’dan dikakt çeken bir paylaşım daha geldi. İlk filmde izleyicilerin diline dolanan, “Anadolu Tat 1071” jenerik müziği eşliğindeki bir videoyu yayınlayan Atay, “Uuu” notunu düştü.

Videoda filmin vizyona gireceği tarih de yer aldı. Buna göre ‘Ölümlü Dünya 2’, 1 Aralık 2023’te sadece sinemalarda vizyona girecek.

İLK FİLM 2018’DE ÇEKİLMİŞTİ

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı “Ölümlü Dünya” ilk filmiyle büyük beğeni toplamıştı.

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı Ölümlü Dünya’nın devamı filmi “Ölümlü Dünya 2″nin çekimleri ise geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

‘Ölümlü Dünya 2’ sete çıkıyor! Yayınlanacağı platform belli oldu