Öğretmenlerle buluşmasında konuşan Erdoğan, ekonomiyi pas geçti

Yayın tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 11:10 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2021 Salı 11:10 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın yurdun çeşitli yerlerinde ‘hükümet istifa’ sloganlarıyla sokağa çıktığı sırada konuştu, ekonomideki gelişmelere değinmedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen programda konuştu. Yurttaşların ekonomideki gidişatla ilgili çeşitli kentlerde “hükümet istifa” sloganlarıyla sokağa çıktığı sırada kürsüden seslenen Erdoğan’ın, ekonomideki gelişmelere dair bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

Erdoğan, iktidarın eğitimdeki çalışmalarına dair pek çok detaya değindi ve öğretmenlere yönelik 3600 ek gösterge vaadini yineledi. Erdoğan, bu konuda “Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Meclis sürecinin ardından yürürlüğe girecek bu kanunla ilave mali ve sosyal haklar da sağlıyoruz. Artık yürüttükleri görev bir kariyer mesleği olarak tamamlanacak öğretmenlerimize 3600 Ek Gösterge başta olmak üzere sağlayacağımız hakların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Apple, Türkiye’deki satışlarını durdurdu

Acil toplanan İYİ Parti ekonomi heyetinden ‘seçim’ çağrısı

Merkez Bankası’ndan döviz uyarısı!

Beş ilde ‘kur’ protestosu: Halk tencere ve tavayla sokağa çıktı

Muhalefet atağa geçti: Erken değil, hemen seçim