Akran zorbalığı yapan öğrencisini uyaran öğretmene veliden dayak!

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 11:20 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 11:26 pm

Sarıyer Prof. Dr. Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda, akran zorbalığı yapan öğrencisini uyaran öğretmen öğrencisinin, “Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz” tepkisiyle karşılaştı. Öğrenci bu sözlerin ardından okula babasını çağırdı. Okula gelen baba, kadın öğretmeni dövdü.

Sarıyer’deki Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda iddiaya göre başka bir okuldan ara dönemde gelen bir öğrencinin, başka bir öğrenciye akran zorbalığı yaptığını gören öğretmen, öğrenciyi uyardı. Bunun üzerine tepki gösteren öğrenci ‘Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz’ diyerek babası A.Ç.’yi okula çağırdı. Okula gelen A.Ç. koridorda gördüğü öğretmene saldırdı. A.Ç.’nin tekme ve yumruklarıyla yaralanan öğretmen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Öğretmenler Günü’nde büyük utanç! Şanlıurfa’da veliler 3 öğretmene saldırdı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konuyla ilgili İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüzce olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup konu tarafımızdan hassasiyetle takip edilmektedir” denildi.

EMNİYETTEN  AÇIKLAMA

Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Sarıyer ilçesi Maslak Mahallesinde bulunan bir ortaokulda bir velinin öğretmene yönelik saldırıda bulunduğu belirlenerek hızlıca olay yerine intikal edilmiştir. Olay ile ilgili yapılan araştırmada öğrenci velisi A.Ç.’nin 13.20 sıralarında okula gelerek, koridorda gördüğü öğretmeni velisi olduğu öğrenciye laf söylemesi iddiasıyla darp ettiği ve olay yerinden kaçtığı anlaşılmış, kaçan şüpheli A.Ç. kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili yakalanan A.Ç. işlemlerinin tamamlanmasının ardından kasten yaralama ve mala zarar verme suçlarından 26.04.2024 tarihinde adli makamlara sevk edilecektir” denildi.

Kaynak: DHA