Müjdat Gezen 80 yaşında baba oluyor

Yayın tarihi: 25 Nisan 2023 Salı 6:22 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2023 Salı 6:22 pm

Usta oyuncu Müjdat Gezen YouTube’da katıldığı programda, 35 yıllık eşinin çocuk isteğinden bahsetti. Gezen, “Eşim deprem bölgesinde ailesini kaybeden bir çocuğu evlat edinmek için başvurdu” dedi.

Usta sanatçı Müjdat Gezen, 80 yaşında baba olacağını açıkladı. Haberler.com’a konuşan Gezen, “Eşim mutlu etti beni. Deprem bölgesinde annesi, babası, akrabası olmayan bir çocuğu evlat edinmek istiyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Vali Beyle görüştük. Çocuklar bırakılıyor oraya. Ama 3 gün sonra bir yakını geliyor. Yaşım 80. Allah kısmet eder de biz size bir evlat bulduk derlerse ben bundan övünç duyarım” ifadelerini kullandı.

Kızının kanser olduğunu öğrendiğinde büyük bir üzüntü yaşadığını dile getiren usta oyuncu, en iyi doktoru bularak kızını tedavi ettirdiğini, kemoterapi sürecinde yanında olamadığı için büyük acılar çektiğini söyledi.

“EŞİM EVLAT EDİNECEK”

35 yıl önce Leyla Turgut ile evlenen Müjdat Gezen, eşiyle birlikte evlat edinme kararı aldıklarını açıkladı. Deprem bölgesinde ailesini kaybeden bir çocuğu evlat edinmek istediklerini belirten Gezen, evlat edinme başvurusunun eşinin tarafından yapıldığını söyledi.

Müjdat Gezen’den Muharrem İnce’ye açık mektup