Muhtar çakarlı lüks araçlarla konvoy şovu yaptı

Yayın tarihi: 27 Mart 2024 Çarşamba 3:53 pm - Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba 4:48 pm

İstanbul’da Pendik’e bağlı Velibaba Mahallesi’nin mevcut muhtarı ve adayı Şükrü Aydemir ilçede çakarlı araçlarla konvoy şovu yaptı. Muhtarın çakarlı aracı nereden getirdiği öğrenilemedi. Kaymakamlık konvoydaki usulsüz çakarlı araçlara işlem yapıldığını açıkladı.

Seçime dört gün kala İstanbul’un Pendik ilçesinden ilginç bir görüntü geldi. Velibaba mahallesi muhtar adayı Şükrü Aydemir lüks aralardan oluşan bir konvoyu sosyal medyadan paylaştı.

Bir muhtarın bile lüks araçlar ve çakarla yaptığı konvoy kafaları karıştırdı.

KONVOYA CEZA GELDİ

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Pendik Kaymakamlığı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Sosyal medya mecralarında paylaşılan görüntülerde, hali hazırda Velibaba Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı olan Şükrü Aydemir’in, içerisinde çakar tertibatı da bulunan lüks araçlarla konvoy yaptığı görülmüştür. Emniyet birimlerimizin konuyla ilgili yaptığı uygulama sonucunda; görüntülerde kullanılan araçlardaki çakar tertibatının sonradan usulsüz olarak eklendiği tespit edilmiştir. Söz konusu araçlardaki tertibat sökülerek, araç sahiplerine idari para cezası uygulanmış ve TCK 179/3 (Trafik güvenliğini kasten tehlikeye düşürmek) maddesinden adli işlem başlatılmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir.” denildi.

AKP’nin Antalya adayı Tütüncü destek için tarikatlara ve Cübbeli Ahmet’e koştu

Kaynak: TELE1