Menderes’in o projesi hız kazandı

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2023 Salı 1:24 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 1:25 pm

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü Menderes meydan ve kaldırım düzenleme çalışmaları hız kazandı.

Menderes’te meydan ve kaldırım düzenlemesi projesinin ilk etap çalışmaları hız kazandı. Kısa süre sonra tamamlanacak projeyle ilçe merkezinin yeni ve modern yüzüne kavuşturulması planlanıyor. İlk etap çalışmalar kapsamında Atatürk Caddesi boyunca kaldırım ve ilçe meydanı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İkinci etapta ise peyzaj düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştirilecek.

MENDERES’E YAKIŞACAK

Menderes’e hak ettiği hizmetleri sunmak için çalıştıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ İlçe merkezimizin çehresini değiştirecek meydan ve kaldırım düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. İlk etap çalışmalarımız kapsamında Atatürk Caddesi boyunca kaldırım yenileme çalışmalarında sona geldik. Meydanımızda ki yenileme çalışmaları da hız kazandı. Kısa süre sonra ilk etabı bitirecek ardından da peyzaj düzenlemesi ve asfalt çalışmalarının yer aldığı ikinci etap çalışmalarımıza başlayacağız. Çalışmalarımıza bize destek veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve ekibine Menderesli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum’’ dedi.