Melek Mosso’dan Amedspor’a destek

Yayın tarihi: 6 Mart 2023 Pazartesi 10:54 am - Güncelleme: 6 Mart 2023 Pazartesi 11:00 am

Şarkıcı Melek Mosso, Bursaspor maçında saldırıya uğrayan Amedspor‘a destek paylaşımında bulundu, “Kahrolsun ırkçılık, kahrolsun faşizm!” dedi.

Bursa’da ‘Yeşil’ ve ‘Beyaz Toros’ pankartlarının açıldığı, sahaya yabancı maddelerin yağdığı Bursaspor-Amedspor maçıyla ilgili bir paylaşımda şarkıcı Melek Mosso’dan geldi.

‘KAHROLSUN IRKÇILIK, KAHROLSUN FAŞİZM’

Paylaşımında ‘Amedspor Yalnız Değildir’ etiketini kullanan Mosso, şunları yazdı: “Kahrolsun ırkçılık, kahrolsun faşizm! Bu ülkenin halkı kardeştir. Kalleşlik yapanın, ara bozanın yüzü gülmesin! #Amedsporyalnızdeğildir.”

Bursa Başsavcılığı, maç sonrası 3’ü özel güvenlik görevlisi 7 kişinin gözaltına alındığını, Valilik ise 3 güvenlik yöneticisinin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Bursa’daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır” açıklamasında bulunmuştu.

Amedspor maçındaki provokasyona siyasilerden tepkiler! “Katillerin resmini açmak alçaklıktır”

Amedspor’un kalecisi: Bir polis çocuğu olarak beni en çok o olay yaraladı