Melek Mosso konseri sonrası istifa eden Cüneyt Yüksel AKP’nin Tekirdağ adayı oluyor

Yayın tarihi: 18 Ocak 2024 Perşembe 11:23 am - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 11:23 am

Tekirdağ’da şarkıcı Melek Mosso‘ya konser verdirdiği için eleştirilen görevinden istifa eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel AKP’nin Tekirdağ Belediye Başkanı adayı oluyor.

AKP’nin, bugün yapacağı aday tanıtım toplantısında eski Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için aday göstereceği söylendi.

AKP’nin Tekirdağ adayı maklubeye kaşık attı

 İSTİFA ETMİŞTİ

Yüksel, Tekirdağ Kiraz Festivali’nde, Melek Mosso’ya konser verdirttiği için hedef gösterilmiş ve ardından istifa etmişti. Belediye Başkanlığı görevine ise vekaleten AKP’li meclis üyesi Hüseyin Uzunlar getirilmişti.

Cüneyt Yüksel açıklamasında şunları söylemişti:

“Konserde sanatçının özür dilemesi sonrasında anlık olarak yaşananların, teşkilatlarımızın hassasiyetlerine dokunmuş olması dolayısıyla, canımdan aziz bildiğim milletimden özür dileyerek; Cumhurbaşkanımızın, büyük ve güçlü Türkiye hedefi ile ortaya koyduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunda, daha fazla ülkemin gündemini meşgul etmemek adına, onurla hizmet ettiğim Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevimden feragat ettiğimin bilinmesini isterim. Esas olan Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devlete ve millete sadakatle hizmet etmek, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Melek Mosso konseri sonrası ‘istifa eden’ AKP’li başkan: Tekrar helallik istiyorum

Kaynak: TELE1