Kuvvet komutanlarından yaralı askerlere ziyaret

Yayın tarihi: 13 Ocak 2024 Cumartesi 8:14 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2024 Cumartesi 8:14 pm

Milli Savunma Bakanlığı tarafından kuvvet komutanlarının Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan askerleri ziyaret ettiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından sosyal medya platformu X’ten yapılan paylaşımda, “Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki Güvenlik Toplantısına katılmak için Şırnak’tan İstanbul’a dönerken, kuvvet komutanları da yaralı Mehmetçiklerimizi ziyaret etti” ifadelerine yer verildi.

MSB’nin X’ten yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

“Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığındaki Güvenlik Toplantısına katılmak için Şırnak’tan İstanbul’a dönerken, Kuvvet Komutanları da yaralı Mehmetçiklerimizi ziyaret etti.

Şırnak’ta kalan Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Şırnak Valisi Cevdet Atay, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde yaralanan Mehmetçiklerimizin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alarak Kahramanlarımıza acil şifalar diledi.”

Pençe-Kilit bölgesinde şehit düşen askerlerin cenazeleri memleketlerine uğurlandı

Kaynak: TELE1