Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan mahallelinin yakınları saldırgan baba oğulun peşine düştü!

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 10:53 am - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 10:53 am

Bursa’da yol verme sebebiyle çıkan tartışmada otomobildeki baba ve oğlu, motosikletli kuryeyi darbetti. Kavgayı ayırmak için araya giren Nazım Güven Ö., göğsünden bıçaklanarak yaralandı.

Bursa’da Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde seyir halinde olan motosikletli kurye Furkan Y.’nin, Ersin A. idaresindeki otomobili sollamasının ardından sürücüler arasında yol verme tartışması çıktı. Öfkeli sürücü Ersin A., otomobille kuryeyi takip ettikten bir süre sonra motosikletin önüne geçerek durdurdu. Araçtan inen Ersin A. ve oğlu Emirhan A., motosikletli kuryeyi darbetmeye başladı. Olayı gören mahalle sakinleri kavgayı ayırmaya çalıştı. O sırada Emirhan A., elindeki bıçakla kuryeye saldırırken kavgayı ayırmaya çalışan Nazım Güven Ö.’yü göğsünden yaraladı.

MAHALLELİYE ATEŞ AÇTILAR

Çevredekilerin tepki göstermesi üzerine baba ve oğlu otomobile binerek kaçmaya çalıştı. Bu arada bıçaklanan kişinin yakınları sürücü ve oğlunu yakalamak için takip etmeye başladı. Bölgeden uzaklaşmaya çalışan otomobilden takip edenleri uzaklaştırmak için tabanca ile havaya ateş ederek gözden kayboldu.

Kavgayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Göğsünden bıçaklanan Nazım Güven Ö., otomobille İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılırken, darbedilen kurye Furkan Y. ise polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden uzaklaşan Ersin A. ve oğlu, bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Suç aleti tabanca ve bıçağa el konuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kavga anı çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Alacak-verecek için kavga ettiği akrabasını vurdu