Kartal’da stajyer avukatın ölümünde yeni gelişme! Ardında bıraktığı not ortaya çıktı

Yayın tarihi: 30 Eylül 2023 Cumartesi 11:38 am - Güncelleme: 30 Eylül 2023 Cumartesi 2:13 pm

İstanbul Kartal’da stajyer avukat olan Kübra Nur Avcı, doğum gününde çalıştığı plazanın 11. katından atladığı iddia edildi. Ekipler konuya ilişkin çalışma başlattı.

Kartal’da bulunan bir plazada, dün saat 20.30 sıralarında bir hukuk bürosunda çalışan stajyer avukat Kübra Nur Avcı, çalıştığı plazanın 11. katından aşağı atladı. Sesleri duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri ise çevrede güvenlik şeridi çekerek önlem aldı, konuya ilişkin çalışma başlattı.

DOĞUM GÜNÜ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler esnasında stajyer avukat Avcı’nın doğum gününde hayatını kaybettiği belirlendi. Avcı’nın cansız bedeni Adli Tıp Morgu’na götürüldü.

Kadın savcıdan erkek savcıya ‘cinsel taciz’ davası!

YAZDIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI

Ekiplerin Avcı’nın oturduğu dairedeki incelemelerin de bir not bulduğu notta da ‘bu bir intihardır’ yazdığı öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından Stajyer avukatın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Otopsinin ardından cenaze aile tarafından alındı.

“BİR İNTİHAR VAKASI OLMUŞ”

Görgü tanığı Arzu Özkoç, “Polis memuru gelip otoparkın çıkışını sordu. Polislerin fazla olduğunu görünce yan tarafa gittim bende. Bir intihar vakası olmuş. Gittiğimizde yerde yatan biri vardı. 11. kattan bir stajyer avukatın attığını öğrendik. Daha önce görmedim. Tanımıyorum” dedi.