Karamollaoğlu: Kurumlarımızın açıklamalarında partinin sloganlarını kullanacak kadar aymazlaştılar

Yayın tarihi: 10 Kasım 2022 Perşembe 1:25 pm - Güncelleme: 10 Kasım 2022 Perşembe 1:25 pm

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde AKP’nin ‘Türkiye yüzyılı’ adlı seçim kampanyasının şarkısının seslendirilmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde AKP’nin ‘Türkiye Yüzyılı’ programı için bestelenen şarkının seslendirilmesinin eleştirilmesi sonrası yayımladığı açıklamada “Türkiye yüzyılı için yolumuza; milletimize olan sorumluluğumuz, devletimize olan sadakatimiz, medeniyetimize olan bağlılığımız ve şehitlerimize olan borcumuzla devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı açıklamaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Karamollaoğlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Seçim şarkılarını Polis Teşkilatımızın bandosuna çaldıracak kadar, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Teşkilatı gibi güzide kurumlarımızın açıklamalarında partinin sloganlarını kullanacak kadar aymazlaştılar!

Devlet ve hükümeti birbirine karıştıranlar, devletimizin değişmez doğrularını kendilerine mâl ettikleri gibi, kendilerinin yanlışları eleştirildiği zaman da “devleti mi eleştiriyorsunuz” kurnazlığıyla sıyrılmaya çalışıyorlar.”

 

Kılıçdaroğlu’ndan Karamollaoğlu’na tebrik mesajı