İYİ Parti Düzce’de yarıştan koptu! AKP adayına övgü yağdırdı

Yayın tarihi: 26 Mart 2024 Salı 3:50 pm - Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı 3:50 pm

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er yerel seçimde İYİ Parti‘nin yarıştan kopması sonrası AKP’li adaya övgü yağdırdı.

Genel ve yerel seçimler öncesi çok sayıda İYİ Partili partisinden istifa etmiş ve AKP’ye katılmıştı. Hatta İYİ Parti’den milletvekili seçilen Nebi Hatipoğlu, AKP’nin Eskişehir adayı gösterilmişti. Bu defa İYİ Partililerin AKP’ye yakınlığı Düzce’de kendini gösterdi.

İYİ Parti’de istifa: Akşener mevcut iktidara hizmet eden anlayış içine girdi

AKP’NİN ADAYINA ÖVGÜ YAĞDIRDI

Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er katıldığı bir televizyon programında yerel seçimleri değerlendirdi. ‘Popstar seçmiyoruz’ diyen ve kendilerinin de adayı olduğunu söyleyen Er, AKP’nin adayı Faruk Özlü ile Yeniden Refah Partisi’nin adayı Davut Güloğlu’nun önde olduğunu ima ederek ” Ben bugünkü şartlarda Faruk Bey’i tercih ederim, siyasi kimliğimi kenara bırakarak söylüyorum. Çünkü ortaya koyduğu bir proje bir vizyon var” dedi.

SON ANKETLER NE DEMİŞTİ?

Düzce genelinde son yapılan anketlerde AKP’nin adayı Faruk Özlü’nün önde olduğunu gösterirken İYİ Parti’nin adayı Mehmet Keleş’in yüzde 10 civarı oy alacağını öngörmüştü. Bu sonuçlar İYİ Parti’nin Düzce’de yarıştan koptuğunun göstergesi olduğu akıllara gelmişti.

Kaynak: TELE1