İstanbul’un göbeğinde ‘kornaya bastın’ kavgası: Bıçak ve kemerle saldırdılar

Yayın tarihi: 12 Mart 2024 Salı 9:44 am - Güncelleme: 12 Mart 2024 Salı 9:44 am

İstanbul Kadıköy’de hafriyat kamyonunun şoförü ve arkadaşı, kendilerini kornaya bastıkları için uyaran Mert K. ve 2 arkadaşına bıçak ve kemerle saldırdı. Olayda 1’i bıçaklanarak, 3 kişi yaralandı.

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde Caddebostan Mahallesi’nde iddiaya göre, Mert K. ve yanındaki iki arkadaşı araçla evlerinin bulunduğu sokağa geldi. Bu sırada inşaat alanından çıkarak sokağa girmeye çalışan hafriyat kamyonlarının şoförleri, araç parkları nedeni ile dönüş yapamadıkları için sokakta uzun süre kornaya bastı.

3 KİŞİ YARALANDI

Mert K. ve yanında bulunan 2 arkadaşı, kamyon şoförlerini kornaya basmamaları konusunda uyarınca taraflar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra kamyon şoförleri, Mert K ve arkadaşlarına bıçak ve kemerle saldırdı. Kavgaya çevredekiler müdahale ederken, Mert K. ve arkadaşları vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

KAMYON ŞOFÖRLERİ KAÇTI

Kamyon şoförleri ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, yaralılar hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaşanan tartışma ve kavga anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. (DHA)

Kadıköy’de talanın ardından göl oluştu

Kaynak: DHA