İstanbul’da yarın bazı yollar kapatılacak! Alternatif güzergahlar belirlendi

Yayın tarihi: 18 Ocak 2023 Çarşamba 7:14 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2023 Çarşamba 7:14 pm

Gazeteci Hrant Dink‘in hayatını kaybetmesinin 16. yıl dönümünde düzenlenecek olan anma töreni nedeniyle yarın İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın İstanbul’un Şişli ilçesinde gazeteci Hrant Dink’in ölüm yıl dönümü sebebiyle gerçekleştirilecek olan anma programı sırasında bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Bu kapsamda Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince saat 11.00’den itibaren, Halaskargazi Caddesi (Osmanbey kavşaktan Taksim istikametine, Valikonağı Caddesi kesişiminden Mecidiyeköy İstikametine), Ergenekon Caddesi (Pangaltı kavşaktan Mecidiyeköy istikametine), Tavukçu Fethi Sokak, Saksı Sokak (Ergenekon Caddesi girişinden) ve Zafer Sokak Şişli istikameti trafiğe kapatılacak.

ALTERNATİF YOLLAR

Alternatif güzergah olarak ise Taksim’den gelen akım Valikonağı Caddesi’ne yönlendirilecek. Şişli’ye gitmek isteyen sürücü ve yayalar, Valikonağı ve Rumeli Caddesi Osmanbey kavşağından Şişli istikametini, Şişli istikametinden gelen akım ise Osmanbey kavşağından Ergenekon Caddesi istikametini kullanabilecek.

Hrant Dink Vakfı’nı tehdit eden iki sanığa 3 yıl 6’şar aya kadar hapis istemi