İsmail Kartal’dan Cengiz Ünder kararı

Yayın tarihi: 3 Ocak 2024 Çarşamba 9:50 am - Güncelleme: 3 Ocak 2024 Çarşamba 9:50 am

Süper Lig’e verilen ara sonrası İstanbulspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın kadrosu şekilleniyor. Kartal’ın İrfan Can Kahveci’nin yokluğunda Cengiz Ünder’e şans vermesi bekleniyor.

15 milyon euro ile Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transferi olan Cengiz Ünder, ligde oynanan son 2 maçta ilk 11’de sahaya çıkmıştı.^Kayserispor deplasmanında 4-3 kazanılan maça ilk 11’de çıkan Cengiz Ünder, müsabakada 1 gol 1 asistle oynamıştı. Daha sonra ligde oynanan Galatasaray derbisinde de İsmail Kartal tarafından ilk 11’de tercih edilen Cengiz Ünder, dev maçın ilk yarısında görev almıştı.

İLK 11’E GEÇİYOR

NTV Spor’da yer alan habere göre; Öte yandan İsmail Kartal, pazar günü ligde İstanbulspor ile deplasmanda oynanacak maçın kadrosunu şekillendirmeye başladı. Kartal’ın, İrfan Can Kahveci’nin cezalı olduğu maça sağ kanatta Cengiz Ünder’le başlaması bekleniyor.

Tecrübeli teknik adamın Fred’in yokluğunda ise orta sahada Crespo-İsmail Yüksek ikilisine şans vereceği belirtiliyor. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de 7 Ocak Pazar günü saat 16:00’da İstanbulspor deplasmanına çıkacak.

Kaynak: TELE1