İsmail Kartal: Bunlara bakmıyorum, artık bunu da yasakladım

Yayın tarihi: 29 Eylül 2023 Cuma 1:29 am - Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma 1:29 am

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından 13 maçlık seri hakkında konuştu. Kartal, “13’te 13 falan… Bunlara bakmıyorum, artık bunu da yasakladım” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Fenerbahçe’nin Başakşehir’i 4-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. İlk yarıdan sonra oyuncularına durmamaları gerektiğini söyleyen Kartal, daha farklı olabileceğini belirtti. İşte Kartal’ın açıklamaları:

“6’ncı GOLÜ ATMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM”

“İlk 30 dakika planladığım gibi gitti. 3-0 olunca, oyuncular rahat oynamaya çalıştılar. Üç gün sonra maçın olduğunu düşünürsek, kafalarında da o var. Devre arasında toplantı yaptık ve ciddiyeti elden bırakmamız gerektiğini söyledik. 4, 5 hatta 6. golü atmamız gerektiğini, bunun için kendi oyunumuzu oynamamız gerektiğini anlattık. Oyunu domine ettik, çok üstün oynadık. Daha farklı da olabilirdi. Başakşehir gibi güçlü bir kadroya karşı kazandık, oyuncularımı tebrik ederim. Taraftarların muhteşem desteği vardı. Teşekkür ederim.”

Başakşehir’i yenen Fenerbahçe’den evinde gol yağmuru!

“YASAKLADIM”

“Ana bölümü halettik artık oyunun gelişimi için uğraşıyoruz. Şu anda doğru yoldayız. 13’te 13 falan… Bunlara bakmıyorum, artık bunu da yasakladım. En önemlisi, önümüzdeki ilk maçtır. Sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Cengiz Ünder büyük bir güç. Emre Mor da öyle. Bu oyuncuların aramıza dönmesi, gücümüze güç katacak. Onlar da gelince çok geniş kadroyla, maç maç, rakibe göre farklı şekilde futbolumuzu oynamaya devam edeceğiz.”