Hırsızlara suçüstü! Motosiklet çalarken bekçilere yakalandılar

Yayın tarihi: 17 Şubat 2024 Cumartesi 7:47 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2024 Cumartesi 7:47 pm

İzmir Konak’ta bir motosikleti çalmak için uğraşan 2 şüpheli, bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, İzmir’in Konak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet çalmaya çalışan 2 şüpheli, bölgede görev yapan bekçiler tarafından suçüstü yakalandı.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Boğaziçi Polis Merkezi Amirliğine bağlı Çarşı ve Mahalle Bekçileri, Gıda Çarşısı sokaklarında devriye attığı esnada 2 şüphelinin motosikletin direksiyon kilidini kırıp sürüklediğini fark etti. Bu esnada şüphelileri yakalamak için o noktaya doğru giden bekçileri gören şüpheliler kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından hırsızları yakalayan bekçiler, G.G. ve K.Y. adlı 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Öte yandan, hırsızların motosikleti çalma teşebbüsü ve bekçilere yakalanma anı ise sokakta bulunan bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde, erkek olan kişinin motosikleti çalma teşebbüsü, kadın olan diğer şüphelinin de etrafı izlediği anlar yer alırken, bekçileri gördüğünde kaçan şüphelilerin kıskıvrak yakalandığı anlar yer aldı.
G.G. ve K.Y., sorgulanmak üzere Boğaziçi Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

(İHA)

İzmir, Konak, hırsızlık, bekçi

180 evi internetsiz bırakan hırsız yakalandı

Kaynak: İHA