Hazal Kaya: Astroloğuma sormadan adım atmam

Yayın tarihi: 23 Kasım 2023 Perşembe 4:19 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 4:19 pm

Oyuncu Hazal Kaya konuk olduğu programda, eşi Ali Atay’ın bilimsel açıklamalarına rağmen astroloğuna sormadan adım atmadığını açıkladı.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın ‘Empati’ programının bu haftaki konuğu olan oyuncu Hazal Kaya ilginç açıklamalarda bulundu.

“ZORLANIYORUM”

Oyunculuk ve iki çocukla baş etmenin zor olduğunu belirten Kaya, “Zorlanıyorum. İlk çocuğumda çok özgüvenliydim. Duygusal tarafı çok zorlayıcı oldu benim için; önce işle çocuklar arasında ardından iki çocuk arasında ve üstüne işle arada kaldım. Ali çok ilgileniyor özellikle Fiko ile çünkü Süreyya daha çok küçük. Fiko ile acayip bir baba oğullar, gözlerim doluyor onları izlerken” dedi.

Hazal Kaya’dan Leyla’ya duygusal veda: Hep yattığın yere bakarak ağlıyorum

“EVLATLIK ALABİLİRİM”

Yeniden çocuk dünyaya getirmeyi planlamadığını belirten Hazal Kaya, “Üçüncü çocuk yapacağıma evlatlık alabilirim. Benim çok sevgim var, ben sevgimi veririm. Annelik sadece çocuk doğurmak değil. Benim köpeklerim varken de, kedilerime karşı da ben annecim diye severdim. Önceden bütün çocukları doğurmuş gibiydim” diye konuştu.

“ASTROLOĞUMA SORMADAN ADIM ATMAM”

Öte yandan takıntıları ve batıl inançları olduğunu belirten Kaya, “Sirkeyle yıkanıp sirkeyle temizlik yaparım. Adaçayı yakarım, astroloğuma sormadan adım atmam, imza atmam. Ali hep ‘Biliyorsun böyle bir şey yok, gerçek değil’ deyip bilimsel açıklamalar yapar” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1