Hayatla Barış filminin fragmanı yayınlandı

Yayın tarihi: 30 Ocak 2024 Salı 7:30 am - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 2:48 pm

Gerçek bir umut hikayesi olarak Ampüte futbolcu Barış Telli’nin gerçek hayat hikayesinin uyarlandığı film, 23 Şubat 2024’ten itibaren beyazperdedeki yerini alıyor.

Taner Ölmez’in muhteşem performansının yanı sıra şampiyonlar ligi gibi olan oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu yer alıyor.

 

Hayatla Barış

 

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan dolayı hayalleri yok olan, ama mücadele etmekten bir an bile vazgeçmeyen paralimpik sporcu Barış, kendi alanında eşsiz bir futbol oynayarak zirveye oturuyor. Hayatla Barış filmi, dev oyuncu kadrosunun yanı sıra görkemli prodüksiyonu ile izleyiciye sinematografik değeri yüksek bir seyirlik vadediyor. Sektöründe ismini altın harflerle yazdıran Fahir Atakoğlu’nun da müziklerini yapacağı film, bu yönüyle de sinema tarihinde önemli bir yere sahip olacak.

İlginizi çekebilir: Yeni testere filminin fragmanı sonunda yayınlandı (Video)

Medya Door / Hünkâr Doğan yapımcılığında, Ekin Pandır’ın yönetmenliğinde çekilen film, Caner Erzincan ve Koray Yeltekin’in senaryosuyla sımsıcak bir umut hikayesi olarak sinemaseverlere hediye ediliyor.

Huawei Matepad Pro 13.2 inceleme: Çok amaçlı amiral gemisi tablet!

Kaynak: TELE1