Garsonluk yaparken görüntülenen Lana Del Rey’den ilk açıklama! “Ben müziğin peşinden koşmam, müzik beni kovalar”

Yayın tarihi: 15 Ağustos 2023 Salı 12:34 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2023 Salı 12:34 pm

Melankoli kraliçesi Lana Del Rey, Alabama’daki bir waffle dükkanında çalıştığı görüntülerin gündem olmasından sonra ilk kez konuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı, kendinden kaçmak için garson olarak işe girdiğini söyledi.

ABD’li pop sanatçısı Lana Del Rey waffle dükkanında çalışırken hayranları tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmiş, o anları da sosyal medyada gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk defa konuşan Lana Del Rey, “Kendimden kaçmak için terasta oturmayı, konuşmaları dinlemeyi, sonunda dahil olmadığım hikayeler hakkında notlar almayı seviyorum” dedi.

“SİNİZMDEN KURTULMAK İYİ HİSSETTİRİYOR”

Şarkıcı, “Benimle restoranlarda tanışan insanlar genellikle çok genç, 12 yaşlarında. Bana bakışları, haberlerin aktardığından çok farklı. Bu gençler beni daha iyi anlıyor gibiler, beni yargılamıyorlar. Sinizmden kurtulmak iyi hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

“İLHAMI KONTROL EDEMEM”

Şarkıcı, müziğin kendisi için bir saplantı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“İlhamı kontrol edemem. Ben müziğin peşinden koşmam, müzik beni kovalar. Omzuma konmak için gelen küçük bir kuş gibi. Çoğunlukla başka şeyler arıyorum, sonra müzik kapımı tıklatıyor. Onu dışarıda bırakamam. Müzik benim için bir saplantı gibi, etrafımı sarıyor, dinlenmeme izin vermiyor. Sahilde dinlenmeye çalıştığımda gelip ayak parmaklarımı ısıran küçük yengeçler gibi.”

“EN SEVDİĞİM AKTİVİTE UZUN UZUN TELEVİZYON İZLEMEK”

Del Rey, “Ben resim yapmayı, çizmeyi, çanak çömlek yapmayı beceremiyorum. Hatta çivi çakması ve duvara bir resim asması için birini aramam gerekiyor. En sevdiğim aktivite, uzun uzun televizyon izlemek. Saatlerce izliyorum Beyninizin bağlantısını kesebileceğiniz ender anlardan biri” diye konuştu.

Görenler inanamadı! Dünyaca ünlü yıldız Lana Del Rey waffle dükkanında çalışırken görüntülendi