Galaxy Tab S9 fark yaratan özelliklerle gelecek

Yayın tarihi: 26 Şubat 2023 Pazar 9:30 am - Güncelleme: 25 Şubat 2023 Cumartesi 8:10 pm

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Tab S9 modelinde daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yapmaya hazırlanıyor.

Samsung on yıldan fazla bir süredir tabletler piyasaya sürüyor, ancak Galaxy Tab S serisi hiçbir zaman suya ve toza dayanıklılık özelliği kazanamamıştı. Özellik, daha önce sadece Active serisi için ayrılmıştı, ancak SamMobile’ın raporuna göre sonunda Galaxy Tab S9 serisinde uzun yıllardır giderilmesi istenen bu isteğe bir cevap verecek ve yeni tablet modellerini suya /toza karşı dayanıklı hale getirecek.

Galaxy Tab S9

Samsung, tabletlerine su ve toz partiküllerini itmek için kaplama eklemeye başladı. Eğer ortaya atılan iddialar doğruysa Samsung’un yeni S serisi tablet modeli Tab S9, resmi IP67 derecelendirmesini alacak. Yeni tabletin daha iyi korunup korunmayacağı veya neden resmi sertifikasyonla ilgili işlemlerin bu kadar uzun sürdüğü ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

 

Suya ve toza karşı resmi koruma getirerek, Galaxy Tab S9 tabletleri özellikle yurtdışında oldukça popüler olan banyo multimedya veya mutfak yardımı gibi yeni kullanım durumları için daha arzu edilir hale gelecektir. Samsung’un Galaxy Tab S9 modelini tam olarak ne zaman tanıtacağına ilişkin henüz net bir bilgi yok. Bununla birlikte birçok kaynak yeni tabletin 2023 yılının ikinci yarısında düzenlenecek olan tanıtım etkinliğinde boy göstereceğini iddia ediyor.

Xbox’ın PC oyunları GeForce Now’a geliyor

 

Bilindiği üzere Samsung, büyük ihtimalle Ağustos ayında düzenleyeceği bir tanıtım etkinliğinde, bu yılın yeni Galaxy Z modellerini yani katlanabilir akıllı telefon sektörünün yeni hakimlerini tanıtacak.