Galatasaray’da sözleşme krizi iddiası

Yayın tarihi: 29 Eylül 2023 Cuma 9:21 am - Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma 9:22 am

Galatasaray’da Victor Nelsson’un, Davinson Sanchez transferi sonrasında yeni sözleşme konusunda yönetime zorluk çıkardığı öne sürüldü.

Ajansspor’da yer alan habere göre; Galatasaray, Danimarkalı stoperi Victor Nelsson ile yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde henüz bir sonuca varamadı. 24 yaşındaki yıldız oyuncunun Galatasaray yönetimine zorluk çıkardığı öğrenildi.

SANCHEZ TRANSFERİ ETKİLEDİ

Nelsson’un yönetime zorluk çıkarmasının nedenlerinden biri de Davinson Sanchez transferi. Aspor’un haberine göre Aslan, transfer sezonunun son günlerinde Tottenham’dan Davinson Sanchez’i kadrosuna kattı. Yıldız oyuncuya ise 3.2 milyon euro maaş vereceğini açıkladı Kolombiyalı oyuncunun maaşından etkilenen Nelsson’un Galatasaray’dan 2 milyon Euro’nun üzerinde maaş beklentisi olduğu ortaya çıktı.

BİR GÖRÜŞME DAHA OLACAK

Görüşmeler şu an için tıkanmış durumda. Ancak iki tarafın önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği belirtildi. Danimarkalı oyuncunun 2026 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor.

Nelsson, kız arkadaşının doğum yapması nedeniyle Rams Başakşehir maçında forma giyememişti. Son oynanan İstanbulspor maçında ise 6 dakika görev aldı. 24 yaşındaki Victor Nelsson, Galatasaray formasıyla çıktığı 88 resmi maçta 2 gol kaydederken 1 de asist yaptı. Galatasaray, yıldız oyuncuyu 2021-22 sezonunun başında Kopenhag’dan 7 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.