Fırat Tanış’a İklim Tamkan sorusu

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2024 Perşembe 9:59 am - Güncelleme: 23 Mayıs 2024 Perşembe 9:59 am

Piyanist İklim Tamkan’a psikolojik şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Fırat Tanış, “Böyle bir şey olması mümkün değil” dedi.

Oyuncu Fırat Tanış, bir süre aşk yaşadığı piyanist İklim Tamkan’a psikolojik şiddet uyguladığı yönündeki iddialarla ilgili konuştu.

Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre, İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen Tanış İklim Tamkan sorusuna, “Ayrılık yaşadık ama böyle bir şey olması mümkün değil” yanıtını verdi.

Fırat Tanış hakkında bir açıklamada bulunan İklim Tamkan, “Yaşadığım bu tecrübe benim için ‘yanlış bir seçimdi’ deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı ve ürkütücü, sürreal bir hikâyeye dönüşmüştür. Maruz kaldığım şiddet sarmalı bana, aileme ve yakın çevreme şu ana dek hiç karşılaşmadığımız, tanık olmadığımız tarifi ve tahmini mümkün olmayan hisler yaşatmış ve bizde derin yaralar açmıştır. Daima her türlü canlıya sevgi ve saygıyla yaklaşmayı ilke edinmiş biri olarak böylesi bir durumda toplumsal, ahlaki ve vicdani sorumluluk taşıdığımın farkındayım” demişti.

İklim Tamkan’ın şiddet iddiasına Özge Mumcu’dan destek: Fırat Tanış aylarca taciz etti

Kaynak: TELE1