Ferdi Kadıoğlu için İngiliz ekibi devrede! Fenerbahçe’nin kapısını çalacaklar

Yayın tarihi: 3 Ocak 2024 Çarşamba 12:18 pm - Güncelleme: 3 Ocak 2024 Çarşamba 12:19 pm

Avrupa’nın devlerini peşine takım Ferdi Kadıoğlu için Arsenal devreye giriyor. İngiliz devinin ara transfer döneminde Kadıoğlu’nu kadrosuna katmak için sarı lacivertli ekibin kapısını çalacağı iddia edildi.

Fenerbahçe’nin kilit oyuncularından biri olan Ferdi Kadıoğlu, bu sezonki etkili performansıyla Avrupa’daki birçok kulübün radarına girdi. Genç yıldız için son olarak İngiltere Premiere Lig ekibi Arsenal’in devreye girdiği öğrenildi.

Zinchenko’nun sakatlığı nedeniyle sol bek takviyesi yapmak isteyen İngiliz devinin, milli oyuncu için gelecek hafta İstanbul’a geleceği öğrenildi.

Sporx’in haberine göre; Arsenal, iki yıldır birçok maçını tribünden canlı izledikleri 24 yaşındaki oyuncu için kulübün kapısını teklifle çalacak.

Fenerbahçe ise Galatasaray ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi verdiği 2023-2024 sezonunda kadroyu bozmak istemiyor.

YÖNETİM FERDİ’YLE GÖRÜŞECEK

9 sezonluk şampiyonluk hasretini, kurduğu pahalı ve kaliteli kadro ile bitirmeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, kadrodaki kilit oyuncuların ocak ayında ayrılmasına izin vermeyecek. Bunların başında gelen Ferdi Kadıoğlu’nu da kesinlikle bırakmak istemeyen yönetim, oyuncu ile de özel olarak konuşacak. Ferdi cephesinden gelen bilgiler ise Fenerbahçe’yi yarı yolda bırakmak istemediği yönünde.

Sadece İngiltere değil İtalya ve İspanya liglerinden de teklifler alan yetenekli futbolcu, bu sezonu sarı-lacivertli ekipte tamamlayıp ardından büyük bir Avrupa takımına imza atmayı hedefliyor.

30 MİLYON AVRO ALTINDAKİ TEKLİFLERE KAPI KAPALI

Fenerbahçe’nin 2018 yılında Hollanda’nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon avroya transfer ettiği Ferdi Kadıoğlu’nun güncel piyasa değeri 20 milyon avro olarak gösteriliyor. Ancak sarı-lacivertliler, 30 milyon Euro’nun altında bir teklifi kabul etmeyecek.

Ferdi Kadıoğlu’nu istiyorlar! Fenerbahçe için zor karar

Kaynak: TELE1