Fenomenin komedi videosu kontrolden çıktı poposu alev aldı

Yayın tarihi: 25 Ocak 2024 Perşembe 1:09 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2024 Perşembe 2:54 pm

Rize’de TikTok’a video çekmek isteyen fenomen Osman Nuri Özer pantolonuna kolonya döküp çakmağı yakınca alevler içinde kaldı. Alevler paspasla söndürülürken o anlar kameraya yansıdı.

Rize’de sosyal medyada hesaplarından yayınladığı mizah videoları ile tanınan fenomen Osman Nuri Özer, çalıştığı oto kuaförü iş yerinde yeni içerik üretmek için alev videosu çekmek istedi. Özer, pantolonuna kolonya döküp çakmağı yakınca alevler içinde kaldı.

Alevlerin kıyafetlerini ve sırtını sardığı Özer’in yardımına mesai arkadaşları koştu. İş yeri çalışanları yerden aldığı oto paspasıyla müdahale ederek alevleri söndürdü. Özer’in vücudunda küçük çapta yanıklar oluşurken, yaşanan o anlar cep telefonu ile iş yeri güvenlik kamerasına yansıdı.

 ‘KOLONYA’NIN BU KADAR ALEVLENECEĞİNİ TAHMİN ETMEMİŞTİM’

Yaşadıklarını anlatan Özer “Sosyal medyada komedi içerikleri üretiyorum. Komedi videosu çekmek istedik. Normalde hafif bir ateş yakıp, komedi videosu olacaktı. Olaylar bir anda kontrolümüz dışına çıktı. Tedbir ve önlem de almamıştık. Bir anda ciddi bir şekilde yanmaya başladım. Yandığımı ağrı hissedince anladım. Ondan sonra arkadaşları müdahale ederek beni söndürdüler. Kesinlikle bir daha asla böyle bir şeye kalkışmam, kimsede böyle bir şeye kalkışmasın. Ben kolonyanın bu kadar alevleneceğini tahmin etmemiştim” dedi.

‘ÇOK KORKTUK, ÇOK GÜLDÜK’

İşletme sahibi Coşkun Kar da “Tamamen komedi, mizah amaçlı bir video çok farklı boyutlara geçti. İlk başta çok korktuk, endişe ettik. Ama sonrasında çok fazla güldük. Birden alev aldı. Bizde böyle bir şey beklemiyorduk. Sonrasında yoğurt sürdük” diye konuştu.

Arkadaşının üzerindeki alevlere paspasla müdahale eden Ramazan Akarsu ise “O an komple yanacak hissettim, ben de korktum. Bir an ‘ne yapacağız’ diye tereddüt ettik. Yerden paspası görüp onula söndürmeye çalıştım” ifadelerini kullandı. (DHA)

İmamoğlu’ndan Buğra Kavuncu’nun adaylığına ‘Millet İttifakı’ vurgulu açıklama

Sosyal medyayı ikiye bölen görüntü! At geliyor mu gidiyor mu?

Kaynak: TELE1