Fenomen Eylül Öztürk’ten “ölüm tehdidi” iddiası: Son şansın kardeşim

Yayın tarihi: 23 Aralık 2023 Cumartesi 7:06 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2023 Cumartesi 8:38 pm

Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi‘ fotoğrafında yer almasıyla hakkında soruşturma başlatılan fenomen Eylül Öztürk, eşinin ölüm tehdidi aldığını iddia etti. ABD’de yaşayan Öztürk, suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Dilan ve Engin Polat’ın tutuklanmasının ardından ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak adlandırılan fotoğrafta yer alan ve hakkında soruşturma başlatılan fenomenlerden biri olan Eylül Öztürk, eşinin ölüm tehdidi aldığını iddia etti.

Öztürk, sosyal medya hesabından eşine gelen e-postalardan alındığını öne sürdüğü ekran görüntülerini paylaştı. Öztürk’ün paylaştığı ekran görüntülerinde, tehdit e-postasını atan kişinin, “Son şansın kardeşim. Cezan 200 bin dolar oldu.” ve “Bak uyuşturucu işlerine de başlıyorsunuz yavaş yavaş. Senin depoda da çıkar mı acaba bir şeyler? Kenan kardeş sizden parça parça koparacağız hayatınızı.” dediği görüldü.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Öztürk, “Uzun zamandır eşime gelen mailleri tesadüfen gördüm ve gerçekten çok ciddi sıkıntı yaşadık.” diye yazdı. ABD’de yaşayan Öztürk, avukatları aracılığıyla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Fenomen Eylül Öztürk’ten “ölüm tehdidi” iddiası

Eylül Öztürk “Parayla sınanıyorum” diyerek aylık kazancını açıkladı

NE OLMUŞTU?

Kara para aklama, vergi kaçırma ve yasa dışı bahis suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat-Engin Polat çiftine yönelik yürütülen soruşturmanın kapsamı diğer sosyal medya fenomenlerine de sıçramıştı.

Dilan Polat’ın “Şampiyonlar Ligi” başlığıyla paylaştığı fotoğrafta Eylül Öztürk, Feyzanur Başar, Kadir Yiğit, Mervenur Korkut, Muhammet Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nez Demirhan, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Yavuz Selim Korkut, İleyda Topal, İlke Elagöz ve Tuğba Demirhan bulunuyor.

Fotoğrafta yer alan şüpheliler hakkında Sulh Ceza Hakimliği’nden yurt dışı çıkış yasağı talep edilmiş ve mal varlıklarına el konularak, 12 şirkete kayyım atanmasına karar verilmişti.

Dilan Polat’ın ‘Şampiyonlar Ligi’ soruşturması tamamlandı! Fenomenlerin ifadesi alınacak

Kaynak: TELE1