Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki rakibi ne zaman belli olacak?

Yayın tarihi: 18 Aralık 2023 Pazartesi 4:34 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2023 Pazartesi 4:38 pm

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off aşaması için kura çekimi tamamlandı. Birçok futbolsever, turnuvada mücadele eden Fenerbahçe‘nin kura çekiminde olmaması nedeniyle ‘Fenerbahçe’nin rakibi niye belli olmadı’, ‘Fenerbahçe’nin Konferans Ligi rakibi ne zaman belli olacak’, ‘Fenerbahçe kurada neden yok’, ‘Fenerbahçe kimle eşleşti’ gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı. İşte Avrupa Konferans Ligi’ndeki eşleşmelerle ilgili ayrıntılar…

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nu lider tamamlayarak, turnuvada son 16 turuna doğrudan katılma hakkı elde etti. Turnuvanın Play-Off aşamasında ise UEFA Avrupa Ligi grup üçüncüleri ve Konferans Ligi grup ikincileri karşı karşıya geliyor. Bu eşleşmenin kazananları son 16 turuna katılma hakkı elde ediyor.

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Taraftarlar, Fenerbahçe’nin rakibinin henüz belirlenmemesi nedeniyle ‘Fenerbahçe kimle eşleşti’, ‘Fenerbahçe’nin rakibi neden belli olmadı’, ‘Fenerbahçe için kura ne zaman çekilecek’, ‘Fenerbahçe Konferans Ligi’nde yok mu’, ‘Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligi’ndeki kurası ne zaman çekilecek’ gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı.

FENERBAHÇE KURADA NEDEN YOK?

Sarı lacivertli ekip, bu yüzde 18 Aralık günü İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminde yer almadı. Turnuvanın yönergesine göre, sarı lacivertli ekip rakibiyle eşleşmek için Play-Off turunun tamamlanmasını bekleyecek.

Konferans Ligi’ndeki eşlemleşer ise şu şekilde:

Sturm Garz -Slovan Bratislava

Servette – Ludogorets

Union Saint-Gilloise – Eintracht Frankfurt

Real Betis – Dinamo Zagreb

Olympiakos – Ferencvaros

Ajax – Bodo/Glimt

Molde – Legia Warszawa

Macabi Haifa – Gent

İşte Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin galibiyetleri sonrası ülke puanında son durum

Kaynak: TELE1