Fenerbahçe’nin Batman’i Batshuayi’nin 7 şutundan 5’i gol oldu

Yayın tarihi: 18 Ekim 2022 Salı 10:46 am - Güncelleme: 18 Ekim 2022 Salı 10:46 am

Fenerbahçe’ye sezon başında transfer olan Michy Batshuayi performansıyla göz dolduruyor. Belçikalı oyuncu, Sarı Lacivertli formayla rakip kaleye çektiği 7 şutun 5’ini gole çevirmeyi başardı.

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi’nin performansı taraftarların beğenisini topladı. Teknik direktör Jorge Jesus’un, daha önce 3 Süper Lig maçında şans verdiği Batshuayi, dün akşamki Ankaragücü karşılaşmasına ilk 11’de başladı. Golcü oyuncu, Süper Lig’de bundan önce 11’deki son maçını, geçen sezon Beşiktaş formasıyla 8 Mayıs 2022’de 1-1 biten derbide Fenerbahçe’ye karşı oynamıştı. Bu sezon Avrupa Ligi’nde Rennes ve Kadıköy’deki AEK Larnaca’nın ardından 3. kez 11’de başlayan Belçikalı forvet, henüz mücadelenin 3. dakikası (2 dakika 7 saniye) dolmadan Sarı-Lacivertliler’i öne geçiren golü filelere yolladı.

EN ERKEN GOL

Kanarya’nın bu sezon ligdeki en erken golünü kaydeden ve üst üste 4. karşılaşmasında da rakip fileleri sarsan 29 yaşındaki oyuncu, 8. resmi sınavında takımı adına 7 şutun 6’sında kaleyi bularak 5. golüne ulaştı. Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev ile deplasmandaki AEK Larnaca ve ligdeki Karagümrük maçlarında son anlarda zaferi getiren Batshuayi, Kadıköy’deki Larnaca ve dün akşam ise ikinci kez erken gol sevinci yaşadı. Yıldız futbolcu, 66. dakikada ise yerini Joao Pedro’ya bıraktı.

GOL PASI VALENCIA’DAN GELDİ

Süper Lig’de Fenerbahçe’nin skora en fazla katkı veren ismi olan Enner Valencia, ilk 11’de başladığı Ankaragücü mücadelesini boş geçmedi. Valencia, İrfan Can’ın 25’te attığı gol öncesi pası verdi. Ekvadorlu yıldız, 10 golünün yanına 4. asistini ekledi. (Fanatik)

Batshuayi’nin golleri Fenerbahçe’nin kasasını doldurdu