Fenerbahçe Galatasaray’ın rekorunu kırdı

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2023 Cuma 3:06 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2023 Cuma 3:17 pm

Transfer döneminde bu yıl aktif bir rol oynayan Fenerbahçe; Arda, Szalai, Bruma, Rossi ve Berisha’dan 47 milyon 950 bin avro kazandı. Sarı lacivertli ekip bu gelirle ezeli rakibi Galatasaray’ın 36.71 avroluk rekorunu kırdı.

Süper Lig’da takımlar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Bu sezon sattığı oyuncularla transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, elde ettiği gelirle yeni bir rekora imza attı.

Fenerbahçe; Arda, Szalai, Bruma, Rossi ve Berisha’dan 47 milyon 950 bin avro kazandı. Sarı lacivertli ekip bu gelirle ezeli rakibi Galatasaray’ın 36.71 avroluk rekorunu kırdı.

JESUS’UN GÖZDELERİNE VEDA

Sözcü’de yer alan habere göre Fenerbahçe’ye Jorge Jesus döneminde gelen yabancılar iyice gözden düştü. Bruma, Rossi ve Joao Pedro ile yollar ayrıldı. Arao ve Gustavo Henrique kadro planlamasında düşünülmüyor. King iyi bir teklif gelmesi durumunda gönderilecek. Oosterwolde ve Luan Peres rotasyon oyuncusu oldu. Çapraz bağ ameliyatı olan Lincoln de iyileştikten sonra kiralanacak.

Dzeko’dan Krunic’e ‘Fenerbahçe’ye gel’ telefonu