Eski erkek arkadaş Almanya’da çalışan Türk kadını iş yerinde öldürdü

Yayın tarihi: 16 Ocak 2024 Salı 11:34 am - Güncelleme: 16 Ocak 2024 Salı 11:34 am

Almanya’da bir süpermarkette kasiyerlik yapan Aysel İ., eski Türk erkek arkadaşı tarafından müşterilerin önünde başından vurularak öldürüldü. Saldırgan daha sonra kendi başına ateş ederek hayatına son verdi.

Almannya’nın Frankfurt kenti yakınlarında bulunan Mörfelden-Walldorf kasabasında ALDI adlı süpermarkette kasiyerlik yapan 38 yaşındaki Aysel İ. Adlı kadın, 48 yaşlarındaki bir erkek tarafından başından vuruldu. Aysel İ., olay yerinde hayatını kaybetti.

Saldırgan daha sonra kendi başına ateş ederek hayatına son verdi.

Sözcü’nün haberine göre olayın biten bir ilişki nedeniyle yaşandığı, katil erkeğin terk edilmeyi ya da eski aşkının kendisine dönmemesini kabullenemediği sanılıyor. Öldürülen kadın ile onu vuran erkeğin Türk kökenli olduğu ama Bulgaristan vatandaşlığını taşıdıkları belirtiliyor.

AYNI MARKETTE BAŞKA BİR KADIN CİNAYETİ DE İŞLENMİŞTİ

ALDI’de daha önce de bir kadın cinayeti işlenmişti. 2022 yılının haziran ayında, bir kadını Schwalmstadt’ta ALDI’ye kadar takip eden 58 yaşındaki öfkeli saldırgan, içeride 53 yaşındaki kadını vurarak öldürmüş, sonra intihar etmişti.

Sinop’ta terzilik yapan kadının iş yerinde cansız bedeni bulundu

Almanya, eski erkek arkadaş, kasiyer

Almanya’da bir süpermarkette kasiyerlik yapan Aysel İ., eski Türk erkek arkadaşı tarafından müşterilerin önünde başından vurularak öldürüldü.

Kaynak: TELE1