Erkan Can popüler diziyle televizyon ekranlarına dönüyor

Yayın tarihi: 27 Ekim 2022 Perşembe 4:24 pm - Güncelleme: 27 Ekim 2022 Perşembe 4:26 pm

Oyuncu Erkan Can, iki yıl aradan sonra Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin kadrosuna katılarak bir televizyon dizisinde yer almaya hazırlanıyor.

ATV ekranlarının popüler dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine tecrübeli bir oyuncu katıldı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Oyuncu Erkan Can, diziye dizinin Proje Tasarımcılarından olan ve Senarist ekibinde yer alan Başrol Oyuncusu Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Cezayir Türk isimli karakterin kadim dostu Kocacıklı Koca Ekabir karakteriyle katılacak.

Erkan Can televizyon ekranlarında en son 2020 yılında TRT’de yayınlanan ve Güven Kıraç ile birlikte başrolünde olduğu Tövbeler Olsun isimli dizide görünmüştü.

EDHO YAYINDAN KALDIRILIP YERİNE GELMİŞTİ

ATV’de Oktay Kaynarca’nın da başrolleri arasında yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi altı sezon ekranlara gelmiş, bu sezon başında ise yedinci sezonun yayına başlaması bekleniyordu. Dizinin yapım firması BvB Yapım ile ATV arasında anlaşma sağlanamamış ve EDHO’nun akıbeti bir süre belirsiz kalmıştı.

Daha sonra Oktay Kaynarca, EDHO ekibinden ayrılarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hazırlıklarına başlamış ve EDHO’nun da yönetmenliğini yapan Onur Tan’ın yönetmenliğinde yeni dizisine başlamıştı.

Erkan Can, Güven Kıraç ve Yüksel Aksu Gemlik Film Festivali’nde buluştu