Ergin Ataman: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim

Yayın tarihi: 8 Aralık 2023 Cuma 5:04 pm - Güncelleme: 8 Aralık 2023 Cuma 5:05 pm

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında geçtiği konuşma için “Tamamen zırvalık. Tamam mı? Biz sadece Türk-Yunan dostluğu, spor kültürü hakkında konuştuk” dedi.

EuroLeague 13. hafta maçında oynanan Real Madrid karşılaşması sonrasında açıklamalar yapan Panathinaikos basketbol takımı başantrenörü Ergin Ataman sert açıklamalarda bulundu.

Yunan medya kuruluşu Mega TV, bu görüşmede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ataman’a, “Neden Anadolu Efes’ten ayrılıp Panathinaikos’a gittin?” diye sorduğunu ve Ataman’ın cevaben, “Panathinaikos yeniden Fenerbahçe’yi yenebilsin diye buraya geldim (gülerek)” dediğini iddia etti.

‘TAMAMEN SAÇMALIK’

Basın toplantısında bu habere değinen Panathinaikos başantrenörü Ataman, iddiaların asılsız olduğunu ve ortaya atan medya kuruluşunu mahkemeye vereceğini söyledi.

Ataman şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’i elçilikte ziyaret ettim. Yarım saat kadar konuştuk. Bazı Yunan medyası, bazı sizin arkadaşlarınız dediler. Saçmalık! Saçma haber! Bana neden Panathinaikos’a geldiğim sorulmuş. Ben de ona ‘Panathinaikos yeniden Fenerbahçe’yi yenebilsin diye buraya geldim’ demişim. Tamamen zırvalık. Tamam mı? Biz sadece Türk-Yunan dostluğu, spor kültürü hakkında konuştuk.”

Fenerbahçe Beko Ergin Ataman’ın Panathinaikos’unu devirdi

Kaynak: TELE1