Erdoğan’ın gittiği Katar’daki finali ‘Ekonomik kriz var’ diyen Arjantin başkanı evinden izledi

Yayın tarihi: 19 Aralık 2022 Pazartesi 11:59 am - Güncelleme: 19 Aralık 2022 Pazartesi 12:00 pm

Dünya Kupası‘nı kazanan Arjantin’in solcu Devlet Başkanı Alberto Angel Fernandez ekonomik kriz nedeniyle maçı evinde televizyondan izledi. Türkiye’nin katılmadığı turnuvanın final maçına AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük bir heyetle gitti.

Dünya Kupası Finalinde Arjantin ile Fransa karşılaştı. Normal süresi 2-2, uzatması 3-3 biten mücadeleyi Arjantin penaltı atışlarıyla kazandı ve Dünya şampiyonu oldu.

Kupa töreninde Arjantinli Emiliano Martinez’den skandal sevinç!

ARJANTİN DEVLET BAŞKANI MAÇI EVİNDEN TAKİP ETTİ

Arjantin solcu Devlet Başkanı Alberto Angel Fernandez, Dünya kupası final maçını ekonomik kriz içindeki ülkesinde, deniz aşırı Katar’a gitmek yerine evinde ailesiyle takip etti.

ERDOĞAN KATAR’A FİNALİ İZLEMEYE GİTTİ

Arjantin ile Fransa arasındaki final mücadelesini, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin davetine katılan AKPli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi. Erdoğan, Al Bayt Stadı’ndaki açılış töreni ve maçını da protokol tribününden takip etmişti. Diğer yandan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’da maçı izleyenler arasındaydı.

CHP’DEN TEPKİ

CHP Milletvekili Bülent Kuşoğlu kendisine ait sosyal medya hesabından AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki göstererek ” RTE özel uçakla Katar’a maç izlemeye gitmiş, Kupayı kazanan ve ekonomisi bize benzeyen Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez ise tasarruf etmek, döviz harcamamak amacıyla Katar’a gitmemiş, evinde televizyondan maçı izlemiş.” dedi.

Messi bir rüyayı gerçekleştirdi! Dünya Kupası Arjantin’in