Dil de aynı küfür de aynı! Hiç değişmemişsin 2021

Yayın tarihi: 3 Ocak 2021 Pazar 1:13 pm - Güncelleme: 3 Ocak 2021 Pazar 1:13 pm

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin psikolojisini bozmuş anlaşılan” sözlerinin ardından Yılmaz Özdil’den kinayeli bir paylaşım geldi. Özdil, “Bizi korumakla görevli İçişleri Bakanı, bizi hedef göstererek küfretmiş, hoşgeldin 2021” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021’e Van’ın Çatak ile Şırnak’ın Beytüşşebap ilçeleri arasında kalan Kato Jirka bölgesindeki Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığı’nda girdi.

Soylu’nun görüntülerini eleştiren Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de sosyal medya hesabından fotoğrafları paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“38 yıldır bu memlekette gazetecilik yapıyorum, terörün en saldırgan dönemlerinde sınır karakolları gördüm, Türk askerinin postalını çıkarıp yerde yediğini ilk defa görüyorum.”

Özdil’in ifadelerine Soylu’dan da tepki gecikmedi. Özdil’den ‘PKK yardakçısı’ olarak bahseden Soylu, şu paylaşımı yaptı:

“Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan… Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!”

“HOŞGELDİN 2021”

Söz konusu paylaşımın ardından Özdil de şu mesajı yazdı:

“Bizi korumakla görevli İçişleri Bakanı, bizi hedef göstererek küfretmiş, hoşgeldin 2021 :))”