Devlet Bahçeli’den bir klasik otomobil hediyesi daha

Yayın tarihi: 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:30 pm - Güncelleme: 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:30 pm

MHP lideri Devlet Bahçeli, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan’a 1982 model Mercedes otomobil hediye etti. Bahçeli daha önce de başka milletvekillerine klasik otomobil hediye etmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin milletvekillerine otomobil hediye etme geleneği sürdürüyor. Bahçeli’den hediye alan son isim MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan oldu.

Başkan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve hediye edilen 1982 model Mercedes otomobille birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Başkan paylaşımında “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’den, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel 1923 plakalı bu araç, ben ve ailem tarafından nesilden nesile, nice 100 yıllar boyunca en özel hatıra olarak saklanacaktır” dedi.

Bahçeli, 13 Ağustos 2020’de de ‘BJK’ plakalı Volvo marka otomobilini, yerel seçimde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Adayı olan Avukat Serkan Toper’e hediye etmişti.

Bahçeli ayrıca 2019’da MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş’a klasik Mercedes’ini, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a da Mustang marka klasik otomobilini hediye etmişti.

Özgür Özel, kalp krizi geçiren Hasan Bitmez’i ziyaret etti: Mutlaka ders almak gerekiyor

Kaynak: TELE1