Davutoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına bağış

Yayın tarihi: 6 Nisan 2023 Perşembe 1:29 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2023 Perşembe 1:30 pm

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun seçim kampanyasına 50 bin lira bağış yaptı.

14 Mayıs seçimine 39 gün kaldı. Seçimlerde yarışacak 4 aday kampanyalarını daha etkili bir biçimde sürdürebilmek için kendi adlarına açılan hesap numaralarına nakdi bağış kabul etmeye başladı.

50 BİN LİRA

Karar’da yer alan habere göre Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına vatandaşların yanı sıra siyasiler de bağışlarıyla katkıda bulunuyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için açtırdığı banka hesabına 50 bin TL tutarında bağış yaptı.

KILIÇDAROĞLU’NUN SEÇİM KAMPANYASINA NASIL BAĞIŞ YAPILIR?

Millet İttifakı’nın 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek olunması için bağış kampanyası başlatıldı. Bağış yapmak isteyen yurttaşlar 7.000 TL’ye kadar makbuz karşılığı elden bağış yapabilecekleri gibi, 7.000 TL ve üzeri bağışlarını duyurulan banka hesap numaralarına yapabilecek.

Yalnızca TC vatandaşı gerçek kişilerin katılabileceği yardım kampanyasına her bir tur için, her yurttaş en fazla 55 bin 598 TL’de bağışta bulunabilecek. Döviz cinsinden yapılacak bağışlar için de yine üst sınır olarak 55 bin 598 TL karşılığı döviz kabul edilebilecek. Yapılacak bağışlardan herhangi bir şekilde masraf ödemesi alınmayacak.

Kemal Kılıçdaroğlu için bağış kampanyası başlatıldı