Cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen rapçi Diddy’nin evlerine baskın!

Yayın tarihi: 27 Mart 2024 Çarşamba 10:13 am - Güncelleme: 27 Mart 2024 Çarşamba 10:14 am

İnsan kaçakçılığı, fuhuş, saldırı, cinsel taciz gibi suçlamalarla karşı karşıya kalan ünlü rapçi Diddy’nin Miami ve Los Angeles’taki evlerine baskın yapıldı.

‘Diddy’ ismiyle tanınan rapçi Sean John Combs’ın  Miami ve Los Angeles’taki evlerine baskın yapıldı. Hakkında cinsel taciz, tecavüz, seks ticareti, insan kaçakçılığı gibi suçlamalar bulunan rapçinin evinden birçok kanıt toplandı.Birkaç kişinin de baskın esnasında gözaltına alındığı bildirildi.

TMZ’nin haberine göre, tutuklanan isimlerden ikisinin rapçinin oğulları Justin ile King Combs olduğu öğrenildi.. Ünlü rapçi ise ajanlar evini arayıp kanıt kutularını ve çantalarını çıkarırken ortalıkta görülmedi.

İç Güvenlik Soruşturmaları (HSI) yaptığı açıklamada, “HSI Los Angeles, HSI Miami ve yerel kolluk kuvvetleri ortaklarımızın yardımıyla devam eden bir soruşturmanın parçası olarak kolluk kuvvetleri eylemlerini gerçekleştirdi” ifadelerine yer verdi.

HAVAALANINDA SORGULANIP SERBEST BIRAKILDI

Diddy ise, aynı akşam Miami’deki özel bir havaalanında sorgulanmak üzere durduruldu. 54 yaşındaki rapçi, kendisi ve beraberindekilerin Gümrük görevlileri tarafından sorgulanmasının ardından serbest bırakıldı.

Rapçi Killer Mike üç Grammy ödülü kazandıktan dakikalar sonra kelepçelenerek gözaltına alındı

Kaynak: TELE1