CHP’li Açıkel’den AKP’li Şen’e ‘anket’ yanıtı: Kaybediyorsunuz, bunu siz de biliyorsunuz

Yayın tarihi: 7 Nisan 2023 Cuma 8:50 pm - Güncelleme: 7 Nisan 2023 Cuma 8:50 pm

Oyları anketlerde eriyen AKP, yeni ittifaklar kurarken partinin genel başkan yardımcısı Mustafa Şen, verileri inkar etti. Şen’e yanıt veren CHP’li Fethi Açıkel, “Rakamları farklı sunmanıza gerek yok. Tüm düzgün araştırmalarda Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu öndedir, kaybediyorsunuz, bunu siz de biliyorsunuz” dedi. 

CHP  Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in “Çeşitli mecralarda Sn. Kılıçdaroğlu’nun Sn. Erdoğan’ın önünde olduğuna dair veriler görüyorum. Hiç ama hiç bir bilimsel araştırmada Sn. Kılıçdaroğlu’nun Sn. Erdoğan’ın önünde olduğuna dair bir tek veri yoktur. Sn. Akşener masadan kalkarken ‘seninle kazanamıyoruz’ derken haklıydı!” paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

‘Durum parlak değil’ İşte Saray’da masaya konan anket…

Açıkel, şu paylaşımı yaptı:

“Sn. Kılıçdaroğlu ‘çeşitli mecralarda’ değil, milletimizin gönlünde ve oy tercihinde öndedir. İnşallah seçimi kazanıyoruz. Rakamları farklı sunmanıza gerek yok. Tüm düzgün araştırmalarda Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu öndedir. Sarayın yoksullaştıran, memleketi pahalılaştıran ve borçlandıran yönetimi yüzünden kaybediyorsunuz, bunu siz de biliyorsunuz. Sana söz; millet kazanacak; Saray kaybedecek.”