Cezaevi firarisi annesinin evini yakıp yan binanın balkonuna kaçtı! 9 saatte ikna edildi

Yayın tarihi: 23 Ocak 2024 Salı 7:55 pm - Güncelleme: 23 Ocak 2024 Salı 7:55 pm

Çanakkale‘de cezaevi firarisi Serkan K., kendisini almaya gelen polis memurlarını görünce annesinin oturduğu evi yaktı. Yan binanın 4. katına çıkan firari, ekiplerin 9 saatlik ikna çalışmasının ardından indirildi.

Olay, Çanakkale’nin Cevatpaşa Mahallesi’nde 5 katlı bir apartmanın en üst katında meydana geldi. İddiaya göre, polis ekipleri çeşitli suçlardan tutuklu olan cezaevi firari olan Serkan K.’yi almak için eve geldi. Bu sırada Serkan K. evi ateşe verdi. 5 katlı apartmanın en üst katından alevler ve dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerin bildirdi.

9 KİŞİ ÇATIDAN KURTARILDI

İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında apartmandaki aralarında çocuklarında bulunduğu 9 kişi apartmandan ve çatıdan itfaiye aracının yangın merdivenine alınarak kurtarıldı. 9 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Öte yandan evi ateşe veren Serkan K. ise çatıdan yan apartmana kaçtı. 5 katlı apartmanın 4 katındaki balkona çıkan ve intihar girişiminde bulunan Serkan K.’yi aşağıya indirmek için polis ekiplerinin yaklaşık 9 saatlik ikna çabaları sonrası indirildi.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı. (İHA)

Cezaevi firarisi annesinin evini yakıp yan binanın balkonuna kaçtı! 9 saatte ikna edildi

Çanakkale’de feci kaza! Yaya ve motosiklet üzerindeki kişiler metrelerce savruldu

Kaynak: İHA