Cem Yılmaz’ın karaborsa isyanı: Beni germeyin

Yayın tarihi: 18 Ocak 2024 Perşembe 4:32 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2024 Perşembe 4:34 pm

Cem Yılmaz, yeni gösterisinin biletlerinin karaborsada fahiş fiyatlara satıldığı eleştirilerine yanıt verdi. Yılmaz, “Beni germeyin. Biletler kaç paraysa o kadar yahu…” sözleriyle isyan etti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 7 Şubat ile 26 Mart 2024 tarihleri arasında Zorlu Center’daki CMXXIV adlı gösterisinin tüm biletleri tükendi. 495 ile 4 bin 400 lira arasında satışa sunulan tüm biletleri tükenirken, gösterilerin biletleri karaborsada fahiş fiyatlarla satışa çıktı.

Biletler karaborsada 50 bin liraya kadar çıktı. Gösteri biletlerinin kısa sürede tükenmesi ve karaborsaya düşmesi eleştirilere yol açtı.

‘YAPTIRIM UYGULAMASINI DA YAPACAK BEN OLMADIĞIMA GÖRE…’

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösterdi.

Yılmaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ben yine üzerime düşen uyarıyı yapayım da; Sevgili arkadaşlar istanbul da bir ortalama gösteri bileti ne kadarsa benim ki de o kadar…30 yıl oldu…Yıllardır karaborsa oluyor lütfen almayın yapmayın etmeyin sahte bilet bile olur aman ! desem de bı cocuksu çığlık bi anlam bulmuyor…Bunu denetlemesi yasaklaması yaptırım uygulamasını da eh yapacak ben olmadığıma göre tek çarem kalıyor gösteri yapmamak :)) ha oldu …son kez söylüyorum ben 4 tane gösteri yapmıyorum 100 tane gösteri olacak bu sezonda Biri, kurum gibi ,bilet satan bir site görünümü ile internet üzerinden hiç bir sorumluluk almadan heyyo bilet var 47.800 diyince biri de almayıversen yahu ! allah aşkına yok biletler 50 bin yok biletler 20 bin yok biletler 100 üzerinden beni germeyin Biletler kaç paraysa o kadar yahu …abi önlerden var mı ? Parasıyla ha ! Ona hiç girmiyorum bile”

Cem Yılmaz gösterisinin biletleri tükendi karaborsada 50 bin liraya dayandı

Kaynak: TELE1