Çağlar Söyüncü kararını verdi iddiası!

Yayın tarihi: 9 Aralık 2023 Cumartesi 4:16 pm - Güncelleme: 9 Aralık 2023 Cumartesi 4:16 pm

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile sıkça anılan Atletico Madrid’in stoperi Çağlar Söyüncü‘nün, takımından ayrılmayı düşünmediği iddia edildi.

Yaz transfer döneminde Atletico Madrid’e transfer olan Çağlar Söyüncü, yeni takımında forma şansı bulmakta zorlanıyor. Atletico’da sezon başından bu yana sadece 4 maçta sonradan oyuna giren ve 74 dakika sahada kalabilen Türk stoper yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle; bölgesinde oynayan Axel Witsel, Jose Maria Gimenez, Mario Hermoso ve Stefaj Savic gibi oyuncuların gölgesinde kaldı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İDDİASI

Çağlar’ın bu durumu, transfer söylentilerini de beraberinde getirirken, milli stoperin adı son günlerde özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş’la anılmaya başlandı.

Çağlar Söyüncü Milli Takım kadrosundan çıkartıldı!

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KALMAK İSTİYOR

Ancak Marca’nın haberine göre; tüm bu olumsuzluklara rağmen Çağlar Söyüncü’nün ilk tercihi Atletico Madrid’de kalmak. 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Türk oyuncunun, İspanyol takımına imza attığına hiçbir zaman pişman olmadığı, kendisine gelecek forma şansını beklediği ve hazırlıklı olmak için çalışmaya devam ettiği belirtildi.

SIMEONE’NİN GÜVENİ TAM

Haberde, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin ise Çağlar’ın takıma uyum sağlamasını beklediği ve kendisinden istediklerinin farkında olan futbolcusuna güveninin tam olduğu ifade edildi.

Kaynak: TELE1