Boşanmak isteyen kadının eşi sokağı savaş alanına çevirdi! “Yaşamak istiyorum”

Yayın tarihi: 14 Haziran 2022 Salı 1:39 pm - Güncelleme: 14 Haziran 2022 Salı 1:39 pm

İstanbul’da yaşayan bir kadın 18 yıldır şiddet gördüğü gerekçesi ile eşinden boşanmak istedi. Kadın, evinden taşınmak isteyince eşi ve akrabaları sokağı savaş alanına çevirdi.

İstanbul’un Maltepe ilçesinde eşine boşanma davası açan S.H., oturduğu yerden taşınmak isteyince eşi Serdar H., üç akrabasıyla birlikte evin bulunduğu binanın önüne geldi. Serdar H., ve akrabaları ellerindeki levyelerle S.H.’nin kardeşinin otomobilini kullanılamaz hale getirdi. Serdar H. ve akrabaları emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

“BELKİ ŞU AN BENİM ÖLÜM HABERİMİ YAPIYOR OLACAKTINIZ”

İki çocuk annesi S.H., “Belki de şu an benim ölüm haberimi yapıyor olacaktınız. Yaşamak istiyorum, bu canilerden kurtulmak istiyorum. Devletimizden yardım istiyorum, ne olur bana yardım eli uzatın. Durduramıyorum ben bunları. Her seferinde evimi basıyorlar, can güvenliğim yok benim şu an” dedi.

S.H. olayı, “Oğlum babasına ‘Annem taşınıyor’ diye haber vermiş. Eşim çıldırmış halde evin önüne geldi. Erkek kardeşimin aracı dışarıdaydı, levyeler ve sopalarla erkek kardeşimin aracını kullanılmaz hale getirdiler. Ben bu adamdan 18 yıldır şiddet görüyorum, bir türlü boşanamadım. Kurtulmak istiyorum. Çocuklarıma da kızıma da şiddet uyguladı. Kızımın psikolojisini bozdu” ifadelerini kullanarak anlattı.