Birlikte yaşadığı kadını öldürdü, lokantada yemek yedi paylaşımı pes dedirtti

Yayın tarihi: 21 Mart 2024 Perşembe 8:00 am - Güncelleme: 21 Mart 2024 Perşembe 8:00 am

Batman’da, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ve Rüknettin Özdemir’i, mesajlaştıkları iddiasıyla tabancayla öldüren Ramazan Baykara cinayetten sonra yaptıkları pes dedirtti.

Olay, 17 Mart gecesi, Yenişehir Mahallesi’ndeki Süleyman Nazif Parkı’nın karşısında meydana geldi. Ramazan Baykara, birlikte yaşadığı Esra Yılmaz ile yanındaki Rüknettin Özdemir’e tabancayla ateş etti. Yılmaz ve Özdemir yere yığıldı, Baykara da kaçtı. İhbarla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Yılmaz ve Özdemir’in öldüğünü belirledi.

7 aylık evli kadın kimliği belirsiz kişi tarafından sokak ortasında öldürüldü

Olaydan sonra yakalanıp gözaltına alınan Baykara, Esra Yılmaz’ın, Rüknettin Özdemir ile mesajlaşmalarını görüp tartıştıklarını, daha sonra kadının telefonundan Özdemir’e buluşmak için mesaj attığını ve olay yerindeki tartışmada silahlı saldırıda bulunduğunu söyledi.

Baykara’nın işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandığı belirtildi. Yılmaz ve Özdemir’in cansız bedenleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilip, toprağa verildi.

Çanakkale’de kadın cinayeti! Eşini boğarak öldürüp gömdü, sözleri kan dondurdu

YEMEK YEDİ FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Ramazan Baykara’nın cinayetlerden sonra gittiği lokantada çektiği fotoğrafını, “Aslan gibi yaşadım, paşalar gibi de yatacam” notuyla paylaştığı ortaya çıktı.

“CİNAYETİ TASARLAYARAK İŞLEDİ”

Esra Yılmaz’ın amcası Ramazan Yılmaz, Baykara’nın planlı şekilde cinayeti tasarladığını belirterek, ilişkilerinin 3-4 yıl önce başladığını ve Esra’nın telefonuna el koyduğunu, Esra’nın babasının evinde olduğunu ve Baykara’nın onu bir yere götürmek istediğini söyledi. Ancak daha sonra Baykara’nın Esra’yı öldürdüğünü ve kendisini arayarak “yiyip, içip, teslim olacağım” dediğini aktardı. Esra’nın annesi Çiğdem Yılmaz ise kızının namussuzluk yapmadığını, Baykara’nın şiddet uyguladığını ve borçları nedeniyle kızını öldürdüğünü iddia etti.

Kaynak: DHA